ONZE COLLECTIES

Verzorging


Douche

Intiem

Geurtjes

& Feromonen

Intieme

Verzorging

Batterijen

& Opladers

Toy

Reiniger

Menstruatie

Cups

ONZE COLLECTIES

Verzorging


Douche

Intiem

Geurtjes

& Feromonen

Intieme

Verzorging

Toy

Reiniger

Batterijen

& Laders

Menstruatie

cups

ONZE FAVORIETE 

Bestsellers


Het verzorgen van je lichaam is van essentieel belang voor onze fysieke en mentale gezondheid. Intieme verzorging is daar uiteraard een onderdeel van. Onze geslachtsorganen zijn echter gevoelig, waardoor er bij het wassen met een normale douchegel soms irritatie kan ontstaan. Dit komt vaak doordat we het natuurlijke beschermlaagje van onze slijmvliezen wegwassen, waardoor het lichaam probeert om dit opnieuw te produceren. Dit kan leiden tot irritatie of jeuk, en in sommige gevallen voor onaangename lichaamsgeur. Het is daarom belangrijk om voor de intieme zone een speciale wasgel te gebruiken, die ervoor zorgt dat de microflora op dat beschermende laagje intact blijft. Na het wassen met zo'n speciale gel, voelen we ons evengoed fris en fruitig, maar kunnen we vaak problemen met onze intieme zone voorkomen.  Neem hiervoor eens een kijkje bij de producten voor intieme verzorging

Op onze pagina met Verzorgingsproducten , vind je o.a. ook 'intiem-douche' producten. Met een intiem-douche kun je je vagina van binnen eenvoudig en veilig schoonmaken, maar het wordt ook vaak gebruikt voor een ander doel, namelijk ter voorbereiding op anale seks. Als je met anale seks wilt gaan experimenteren, of juist ervaring hebt en deze ervaring wilt verbeteren, kun je dit eens proberen. Hiervoor is het van belang dat je even rustig alleen in de badkamer bent. Het is handig als je ook een bad of douche ter beschikking hebt, zodat jij je na de anaal- douche helemaal schoon voelt!

We hebben op onze verzorgingspagina verder ook alles waarmee jij je speeltjes reinigt. Toycleaners zijn speciaal ontwikkeld om de gebruikersduur van je speeltjes, en de veiligheid en hygiëne van je intieme zone te garanderen.